Τηλ. Παραγγελίες: 210-5317549

Η εταιρία

Η MEISTER, η νέα εταιρεία κατασκευής καταδυτικού υλικού, έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο.
Εμπνευστής και δημιουργός της νέας αυτής πορείας , ο Γιάννης Χαλάς , αποτελεί εγγύηση της ποιότητας και της εξέλιξης των προιόντων της.
Συνιδιοκτήτης στην εταιρεία XXone για 13 χρόνια και υπεύθυνος στην κατασκευή, εξέλιξη και βελτίωση των προϊόντων της, αποκτά τεράστια εμπειρία και γνώση στις εξειδικευμένες κατασκευές, τόσο των στολών κατάδυσης όσο και των σύνθετων υλικών (λεπίδων Carbon /υαλονύμματος κτλ).
Το 2013, πλαισιωμένος από το παραγωγικό δυναμικό της XXone, γυρνά σελίδα και δημιουργεί την νέα εταιρία, την MEISTER η οποία, παρά το νεαρό της ηλικίας της, πληροί τις προδιαγραφές για την καταξίωσή της στο χώρο, λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας του δυναμικού της στην κατασκευή στολών και λεπίδων.
Τεχνογνωσία, προσωπική επαφή, διεθνής χαρακτήρας, καθώς και συνεργασίες με κορυφαίους αθλητές, προδιαγράφουν την δυναμική της εξέλιξη.
Την προσφορά στους λάτρεις του υποβρύχιου κόσμου, συμπληρώνουν πρωτοποριακά συστήματα εκπαίδευσης και εκμάθησης (σχολεία ελεύθερης κατάδυσης, σεμινάρια ψαροντούφεκου κ.α.).

«Η Meister, με όλους τους ανθρώπους που την συνθέτουν, υπόσχεται να βρίσκεται πάντα πλάι στον ελεύθερο δύτη, ψαροντουφεκά ή, γενικά, λάτρη του «γαλάζιου», να τον στηρίζει και να καλύπτει κάθε του ανάγκη στο νερό. Με εκτίμηση, Γιάννης Χαλάς»Spot_2
Spot_1